BEOGRADSKA KONFERENCIJA PRAVNIKA 2021

BEKOP program ulazi u svoju šestu godinu kao najveća platforma koja okuplja mlade pravnike i studente prava.

Godišnja redovna konferencija na kojoj učestvuje preko 150 mladih pravnika i studenata prepoznata je od strane institucija i komora kao događaj od izuzetne važnosti za studente prava i pravnike. Tokom konferencije učesnici imaju jedinstvenu priliku da na jednom mestu čuju predsednike komora, udruženja i institucija kao i istaknute pravnike i predstavnike privrede.

Tokom konferencije svoje znanje i iskustva učesnicima su preneli Vladimir Vinš, viši savetnik u Ministarstvu pravde, Maja Prelić, zamenik direktora Pravosudne akademije, Vanja Ćulibrk i Stefan Petrović, zamenici u Prvom javnom tužilaštvu, Aleksandra Lazarević, zamenik Državnog pravobranioca, Blažo Nedić, advokat i medijator, i mnogi drugi eminentni stručnjaci kao i da čuju predavanje dugogodišnjeg partnera Beogradske konferencije pravnika, Službenog glasnika, o njihovom Pravno-informacionom sistemu – http://www.pravno-informacioni-sistem.rs

Iako smo bili primorani da BEKOP 2021 održimo online, želimo da Vam dočaramo delić atmosfere sa ranijih konferencijama, u formatu kojem ćemo se nadamo se vratiti 2022. godine.

DSC 0275

Zbog duge i kvalitetne saradnje sa institucijama važnim za pravnu struku, sertifikati koje izdaje Beogradska konferencija pravnika su porepoznati i cenjeni tokom prijave za posao.

IMG 20190505 WA0001 e1608454187582

Izuzetno smo ponosni na članove Beogradske konferencije pravnika koji svake godine daju sve od sebe da unaprede program konferencije i organizuju druge događaje po kojima je BEKOP poznat.

BEKOP 2021 – Panel Ministarstva pravde – Vladimir Vinš, viši savetnik na poslovima normative

BEKOP 2021 – Panel o pravobranilaštvu – Aleksandra Lazarević, zamenik državnog pravobranioca

Panel o javnim izvršiteljima – BEKOP 2021 – Jelena Popović – Javni izvršitelj

BEKOP 2021 – Panel o medijaciji – Blažo Nedić, advokat i medijator

BEKOP 2021 – Panel o Pravosudnoj akademiji – Maja Prelić, zamenik direktora i Tijana Levakov, Projekat vladavine prava

BEKOP 2021 – Panel o pravnicima u privredi – Danijela Mićunović i Milena Nikolić

BEKOP 2021 – Panel o sudstvu – sudije Bojana Stanković, Milica Ivanović i Aleksandar Đorđević

BEKOP 2021 – Panel o tužilaštvu – Vanja Ćulibrk i Stefan Petrović, zamenici u Prvom javnom tužilaštvu