TIM BEOGRADSKE KONFERENCIJE PRAVNIKA

UPRAVNI ODBOR BEOGRADSKE KONFERENCIJE PRAVNIKA

Šćepan Praščević

Šćepan Praščević

Predsednik

Diplomirao i masterirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Na fakultetu se bavio studentskim organizivanjem gde je obavljao i funkciju studenta-prodekana. Po završetku studija započinje obavljanje pripravničkog staža u advokatskoj kancelariji, u Državnom pravobranilaštvu i u Drugom osnovnom sudu u Beogradu. Položio pravosudni ispit i advokatski ispit. Zaposlen u Pravosudnoj akademiji, član Upravnog odbora RTS-a.

Nevena Jovanović

Nevena Jovanović

Potpredsednica

Apsolventkinja Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Grana prava za koju se najviše interesuje je Pravo intelektualne svojine. U slobodno vreme volontira u sudu i advokatskim kancelarijama, uzima učešće na simulacijama suđenja i ujedno se sprema za svoj životni poziv. Uvek se drži planova i uporna je, samim tim životni moto joj je „Nije važno koliko sporo ideš sve dok se ne zaustaviš“ Konfučije.

Nikola Ilić

Nikola Ilić

Zakonski zastupnik

Student prodekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, na fakultetu se bavio studentskim organizovanjem. Jedan je od tri osnivača Beogradske konferencije pravnika i njen zakonski zastupnik i njen prvi predsednik. Interesuje ga umetnost i istorije, bavi se copywrighting-om i kriptovalutama.

Nikola Maksimović

Nikola Maksimović

Programski direktor

Jedan od osnivača Beogradske konferencije pravnika i urednik portala IUSTITIA. Radi kao konsultant a volonterski obavlja funkciju programskog direktora BEKOP-a.

PRIJAVITE SE NA KONKURS ZA ČLANSTVO U BEOGRADSKOJ KONFERENCIJI PRAVNIKA
ČLANOVI BEOGRADSKE KONFERENCIJE PRAVNIKA
Jana Mitrović

Jana Mitrović

Sektor za saradnju

Apsolvent Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Pripravnik u kompaniji “ Japan Tobacco International a.d. Senta“. Voli jezike(tečno priča engleski, španski, osnovni nivo turskog jezika). Zaljubljena je u istoriju i arheologiju – drevne civilizacije su joj inspiracija.
Dušica Žižić

Dušica Žižić

Sektor za saradnju

Diplomirani pravnik. Stručno se usavršavala kroz praktičan rad u sudovima u Beogradu (Prekršajnom, Drugom Osnovnom i Višem), u advokaturi, kod izvrsitelja, notara i Zaštitnika građana-Ombudsmana. Trenutno zaposlena u Ministarstvu finansija, u centrali Uprave za trezor.
Maša Marković

Maša Marković

Blog i PR tim

Studentkinja prava, sa ambicijom da u budućnosti, za katedrom, bude dokaz nečijeg zaboravljenog sna. Nagrađivana besednica i autorka mnogobrojnih naučnih radova. Ponosna polaznica seminara lingvistike Istraživačke stanice Petnica. Veliki poštovalac francuskog jezika i kulture.
Anja Jevtić

Anja Jevtić

Programski sektor

Diplomiran pravnik PFUB. Započela je pripravnički staž u Višem sudu počev od septembra 2020. godine. Trerutno je na Master studijama na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu za oblast poslovnog prava, pod-modul pravo privrednih društava. Član je BEKOP-a od Maja 2018 godine.
Mila Aleksić

Mila Aleksić

Programski sektor

Rođena sam 1998. godine u Pirotu, student sam četvrte godine Pravnog fakulteta UB, gde planiram i master studije. Posebno sam zainteresovana za porodično pravo, poresko i druge grane građanskog i privrednog prava. U slobodno vreme volim da putujem, upoznajem nove kulture, čitam i učim jezike.
Iva Jovanović

Iva Jovanović

Sektor za saradnju

Student sam četvrte godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Veliki ljubitelj pozorišta, muzike kao i zimskih sportova.Trudim se da budem uvek pozitivna i verujem da se sve dešava s razlogom.
Antonina Pjević

Antonina Pjević

Blog i PR tim

Student sam treće godine Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, član sam Beogradske konferencije pravnika. Pored fakulteta cilj mi je da se dodatno edukujem kroz učešće u raznim obukama i seminarima. U slobodno vreme volim da gledam filmove i čitam knjige.
Kristina Stoiljković

Kristina Stoiljković

Programski sektor

Na zavrsnoj sam godini osnovnih studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kao i Sabracajnog fakulteta Univerziteta Union Nikola Tesla. Imam iskustva u advokaturi, privredi i privatnom poslu. Za sebe mogu da kazem da sam uporna, istrajna i snalazljiva. Volim putovanja, dobre knjige i pse.
Marina Bošković

Marina Bošković

Sektor za saradnju

Student Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Rođena u Loznici. Veliki poznavalac muzike. Pored prava, zanimaju je arhitektura i jezici. Moto kojim se vodi jeste „Granice postoje samo u našim glavama. “
Nadja Milisavljević

Nadja Milisavljević

Blog i PR tim

Rođena u Valjevu 1996. godine. Apsolvent Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Voli istoriju,životinje, šetnje u prirodi. U slobodno vreme gleda filmove i serije. Trenutno centar interesovanja joj je ekologija.
Jovana Slavnić

Jovana Slavnić

Blog i PR tim

Apsolvent sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Član sam brojnih studentskih i kulturnih organizacija. Govorim srpski, španski i nemački jezik i služim se engleskim jezikom.
Ceca Mitić

Ceca Mitić

Programski sektor

Student Pravnog fakulteta UB. Radoznala pre svega, želim da upoznajem svet, nove ljude i kulture, da radim na sebi i širim
vidike i znanje. Zainteresovana za razne nauke i umetnost. Kreativna, pozitivna, odgovorna i
svestrana, volim da učim nove stvari. Uvek spremna za nove ideje i izazove.
Julijana Miljković

Julijana Miljković

Sektor za saradnju

Rođena u Nišu. Master pravnica, Medijator, Borkinja za ljudska prava i zastupnik Elektroprivrede Srbije.  Predsednica međunarodne organizacije mladih lidera i preduzetnika Srbije (JCI). Član tima za organizaciju konferncija za ljudska prava i medijaciju.

Jelena Dvizac

Jelena Dvizac

Sektor za saradnju

Apsolvent na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu na smeru unutrašnjih poslova. U toku treće i četvrte godine OS obavljala je stručnu praksu kao član tima odbrane generala Ratka Mladića u postupku pred Međunarodnim krivičnim tribunalom za bivšu Jugoslaviju.  Govori engleski jezik, a služi se nemačkim i ruskim jezikom.
Lazar Petrović

Lazar Petrović

Programski sektor

Demonstartor Ustavnog prava na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu, bivši student Pravnog fakulteta Univerziteta Mykolas Romeris u Litvaniji, predsednik i koosnivač Studentske asocijacije „MAAT“. Stipendista je Evropske unije, Republike Srbije i Fondacije „Studenica“.

Filip Tojić

Filip Tojić

Programski sektor

Rodjen u Bijeljini, Republika Srpska, 22 godine, završna godina Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Postao sam član BEKOPa da bih unaprijedio neformalno pravničko znanje i iskustvo prije svega iz oblasti advokature. Govorim engleski jezik, služim se francuskim.
Maja Ilijević

Maja Ilijević

Sektor za saradnju

Student sam četvrte godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, smer unutrašnjih poslova. Interesuje me porodično pravo kao i kriminalistika. Smatram da je neformalno obrazovanje bitno i da pruža dosta mogućnosti za napredak, pa zbog toga gledam da se sto vise angazujem po tom pitanju. Bogatstvo je u znanju, u stalnom učenju u istraživanju nečeg novog kao i u primeni tog znanja u praksi.

Ina Šćekić

Ina Šćekić

Sektor za saradnju

Student sam 4. godine Pravnog fakulteta, Univerziteta u Beogradu. Advokatura je zanimanje koje me je privlačilo još dok sam bila jako mala, međutim vremenom sam shvatila da postoji još bezbroj interesantnih pravničkih profesija, kojima bih mogla da se bavim. A kako bih se bolje upoznala sa istim, izabrala sam BEKOP organizaciju, za koju sam nesumnjivo sigurna, da će mi biti veliki saveznik na tom putu.

Jelena Joksimović

Jelena Joksimović

Sektor za saradnju

Student na završnoj godini osnovnih studija PFUB. Ne voli da čuje rečenicu “Krivično pravo nije za ženu”. Dopada joj se ideja “celodnevnih” volontiranja u sudu nakon diplomiranja i što zahtevnijih i odgovornijih poslova u struci. Dobar organizator i zaljubljenik u istoriju, svetsku klasičnu književnost i ruski jezik.