Beogradska konferencija pravnika

 

 

 

 

RADIONICE

 

 

 

 

 

 

BEKOP program je jednako posvećen pružanju učesnicima uvid u širok spektar delatnosti kojima mogu da se bave kao studenti završnih godina pravnih fakulteta i diplomirani pravnici, koliko i na pružanju mogučnosti da se zainteresovanim učesnicima detaljnije približe aspekti ovih delatnosti. U ovom segmentu projekta odlučili smo se za održavanje radionica na kojima bi mladi ljudi iz prakse svojim kolegema na neposredan način približili šta podrazumeva bavljenje svakom specifičnom pravnom oblasti.

Radionice su bile na temu medijacije, tužilačke delatnosti, pravnika u upravi, javnog govorništva i poslovnog pregovaranja i drugih oblastima koje su učesnici programa BEKOP odabrali.

 

O radionicama pročitajte u tekstu ispod:

 

Radionice na temu medijacije na kojima je predavao g. Gorazd Đurović, predsednik udruženja Posrednici u rešavanju sporova, održane su u prostorimaja Kancelarije za mlade grada Beograda u zgradi Beograđanka.

Radionice o pravnicima u državnoj upravi održane su u Beograđanci i na njima su predavale gđa. Vesna Gojković, zaštitnik građana opštine Voždovac kao i gđa. Biljana Jovanović, medijator opštine Voždovac.

Predavanje i radionica na temu advokati u tužilaštvu. Ova predavanja i radionice su bile održane 15. i 19. maja 2018. godine u prostorijama Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima – ”KZM Gnezdo” u zgradi Beograđanka i vodila ih je tužilački pripravnik, Ivana Birmančević.

back to top